Afbeelding
Foto door Glen Carrie via Unsplash

BIC aanstekers bedrukken met logo

7 februari 2024 om 07:32 Partnercontent

Jaarlijks zijn bedrijven op zoek naar geschikte relatiegeschenk, die kunnen worden geschonken als blijk van waardering en versterkte verstandhoudingen. Het kan lastig zijn om te bedenken wat je kunt geven. Je wilt indruk maken en relaties van jouw bedrijf verder aan je verbinden. De keuze valt dan al snel op aanstekers, aangezien dit een product is wat veelvuldig gebruikt wordt. Zeker met stijgende energierekeningen dragen aanstekers bij aan verlichting van kosten. Je kunt er immers kaarsen mee aansteken, waardoor dit geschenk waarschijnlijk veelvuldig zal worden gebruikt. Het is dan ook een uitstekend idee om de aansteker te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Zo wordt direct duidelijk van wie het geschenk afkomstig is en zullen jouw relaties zich emotioneel sterker verbinden met jouw dienstverlening of producten. Aanstekers bedrukken met logo zorgt daarnaast voor effectieve marketing, zonder dat je hier verder iets hoeft te doen.

Bedrijfslogo laten drukken

Voor het bedrukken van aanstekers met jouw bedrijfslogo kun je terecht bij een specialist op gebied van bedrukte relatiegeschenken. Je kunt hier namelijk rekenen op persoonlijke aandacht en passend advies door een team van experts. Het gehele bestelproces wordt zo een stuk eenvoudiger, terwijl je zeker weet dat je met een geschikt eindproduct eindigt. Het gehele proces zal met jou worden doorlopen, zodat je de juiste aanstekers krijgt afgeleverd op locatie, met bedrukt logo. Uiteraard kun je kiezen uit een ruim assortiment aan relatiegeschenken, waaruit aanstekers een slimme optie blijken te zijn. Veel mensen maken gebruik van aanstekers en doordat het logo van jouw bedrijf erop wordt gedrukt, zal iedere relatie zich hierdoor continu met jouw bedrijf associëren. Hoe vaker je in gedachten bent, des te sterker wordt de onderlinge relatie.

Oplage van bedrukte aanstekers

Aanstekers zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit diverse leuke kleuren, waaronder blauw, geel, paars of groen. Dit maakt het mogelijk om de kleur te matchen met de huisstijl van jouw bedrijf. Door te kiezen voor BIC-aanstekers in de juiste kleur of bedrukt met een logo of foto, vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je kunt kiezen voor mini-aanstekers of aanstekers in groot formaat. BIC-aanstekers zijn te bestellen in een bulk, waarbij je meerdere aanstekers tegelijk kunt bestellen. Ook kun je bic aanstekers bedrukken, 100 stuks of 50 stuks, afhankelijk van wat je nodig hebt. De opties zijn uitgebreid, waardoor het verstandig is om je hierover vooraf te laten informeren. Zo beschik je altijd over het passende relatiegeschenk, waar iedereen van onder de indruk zal zijn.

Onderscheid jouw bedrijf met relatiegeschenk

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om jezelf te onderscheiden, wanneer je wilt opvallen tussen concurrenten. Door te kiezen voor aanstekers met logo als relatiegeschenk, dan zul je zeker indruk maken. De aansteker dient indirect als een promotiemiddel, waarmee je jouw diensten of producten verder onder de aandacht brengt. Bestaande relaties worden versterkt, waarbij een goede binding in stand blijft. En nieuwe relaties vinden hun weg naar jouw dienstverlening, doordat ze toevallig jouw relatiegeschenk, een aansteker bedrukt met logo, onder ogen zijn gekomen. Een win-win situatie door een simpele bestelling van aanstekers met logo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie