Afbeelding
Stairz

Het goede voornemen om je trap te renoveren? De specialisten van Stairz maken het waar!

5 januari 2022 om 14:43 Partnercontent

Veel woningeigenaren hebben in het afgelopen jaar kleine en grote verbouwingen aan hun huizen verricht. Door de bijzondere periode die al verschillende lockdowns heeft voortgebracht, zijn we immers veel aan huis gekluisterd. Dat heeft ook positieve kanten. Je kunt bijvoorbeeld eens flink de handen uit de mouwen steken om je interieur een mooie facelift te geven. Ben jij inmiddels ook een fanatieke klusser en staat er nog een project op stapel dat je binnenkort wilt aanpakken? Grote kans dat het gaat om het renoveren van je trap. Dit onmisbare element in je woning waar je dagelijks meerdere keren overheen loopt, verdient het absoluut om eruit te zien als een waar stijlicoon. Hebben we je aandacht te pakken? Lees dan snel verder en ontdek hoe je de trap door een bevlogen specialist kunt laten renoveren met duurzame materialen, tegen aantrekkelijke traprenovatie prijzen.

Krasvast, slijtvast en onderhoudsvrij

Het brengt verschillende voordelen met zich mee om de trap te laten renoveren. Die wordt hiermee in een fraai nieuw jasje gestoken en wordt ook meteen een stuk veiliger. Naarmate de trap ouder wordt, raken de treden versleten en worden ze gevaarlijk en glad. Dit behoort tot de verleden tijd door de traptreden te laten bekleden met een materiaal dat is voorzien van een antislip-toplaag. Ook gehorige trappen kunnen een heuse gedaanteverwisseling ondergaan, bijvoorbeeld door de toepassing van een speciale lijm met een geluiddempende werking. Na de traprenovatie is de trap uiteraard ook slijtvast, krasvast en onderhoudsvrij. Of je nu een dichte trap of een open trap hebt, je hebt de keuze uit een brede keur aan materialen - variërend van tapijt en hout tot laminaat en PVC - die perfect passen bij iedere denkbare woonstijl.

Trede-over-trede-systeem

Steeds meer mensen die hun trap laten renoveren, kiezen daarbij voor PVC. Er valt voor deze keuze veel te zeggen. PVC is een van de meest toegepaste kunststoffen en de afkorting staat voor polyvinylchloride. Als je een traprenovatie met PVC laat uitvoeren, wordt de renovatie gerealiseerd met het zogenaamde trede-over-trede-systeem. De treden worden vervaardigd uit een geheel van HDF-geperst hout en daarop wordt de PVC verlijmd. Bij een open trap wordt alleen een voetbord geplaatst en een dichte traprenovatie wordt standaard uitgevoerd met stootborden. Het materiaal blijft vele jarenlang mooi omdat het oersterk is. Ook is het gemakkelijk schoon te houden. Niet in de laatste plaats is PVC aantrekkelijk omdat het in tientallen kleurstellingen en decors te verkrijgen is. Daarom past het bij zowel moderne en industriële woonstijlen als landelijke en klassieke interieurs.

De specialisten van Stairz 

Zie jij het ook helemaal zitten om je trap binnenkort te laten renoveren en ben je op zoek naar een echte specialist? Die hebben we al voor je gevonden! Stairz Traprenovatie is werkzaam in heel Nederland en biedt je oneindige mogelijkheden. In de showroom in Lisse word je voorzien van nuttige informatie en kun je je op je gemak oriënteren. Wil je de mogelijkheden voor traprenovatie liever via een online adviesgesprek bespreken? Vanuit hun speciale video-conference-ruimte helpen de specialisten van Stairz je ook graag op afstand. Maak een afspraak via: 0252 - 508 000. 

advertentie
advertentie