Afbeelding
Foto Joinuz

Werken in de zorg? Bij Joinuz vind je altijd uitdagende vacatures

31 maart 2023 om 12:11 Partnercontent

Benieuwd of werken in de zorg iets voor jou kan zijn? Omdat het werk is dat er echt toe doet, kun jij elke dag het verschil maken door je in te zetten voor mensen en hen verder te helpen. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen de zorg, want je bent een luisterend oor, stelt patiënten gerust en hebt als uiteindelijke doel mensen weer beter te maken. Soms kan werken in de zorg zwaar zijn, maar het is ook heel dankbaar werk. Veel zorgprofessionals zien hun beroep als roeping. Het omgaan met mensen, het redden van levens en het zorgzame aspect, zijn voor hen de belangrijkste redenen om in de zorg te werken. Besluit je om op een later moment te willen werken in de zorg? Ook dat is mogelijk, want je kunt je laten omscholen tot zorgprofessional.

Het award winning detacheringsbureau Joinuz ondersteunt je graag bij het vinden van de juiste baan in de zorg. Of je nu een tijdelijke of een vaste baan zoekt. Wil jij ook werken via Joinuz, dan profiteer je van de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende keukens. Op die manier kun je ontdekken of jij liever in het ziekenhuis of juist liever in de ouderenzorg wilt werken.

Hoe kun je je laten omscholen in de zorg? 

Wil jij ander werk gaan doen en zit je niet meer helemaal lekker op je plek? Omscholen naar de zorg is dan helemaal geen gek idee. Omdat er flinke tekorten zijn, is het aanbod aan banen ontzettend groot. Bovendien geeft een baan in de zorg veel voldoening. Ga op ontdekkingsreis om te zien welke richting binnen de zorg jou het meeste aanspreekt. Bekijk van tevoren wat je nodig hebt qua diploma’s. In sommige gevallen moet je weer terug de schoolbanken in, maar soms is het ook mogelijk om je studie te combineren met een baan. Op die manier verdien je ook al meteen een salaris.

Wat houdt een traineeship in de zorg in? 

Een traineeship is iets voor jou als je er nog niet helemaal uit bent welke doelgroep het beste bij jou past. Je gaat aan de slag bij verschillende zorginstellingen en uiteenlopende teams en ontdekt op die manier voortdurend nieuwe situaties. Bij welk type zorginstelling en met welke doelgroep je aan de slag gaat, hangt af van jouw ambities en wensen. Bij Joinuz vind je de mooiste uitdagingen binnen onder andere de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, forensische zorg, GGZ en ziekenhuiszorg. Kortom, een traineeship biedt je de uitgelezen kans om te ontdekken waar je blij van wordt en wat je echt wilt.

Hoeveel verdien je met een baan in de zorg?

Het is heel begrijpelijk dat je graag wilt weten wat je ongeveer kunt verdienen met een baan in de zorg. Dit is lastig te zeggen, omdat de salarissen van zorgfuncties ver uit elkaar liggen. Dat komt vooral doordat de zorg een enorm brede branche is. En zoals overal, is ook hier je salaris afhankelijk van de grootte van de organisatie, je functie, het aantal jaren werkervaring, hoe specialistisch je bent en of je een leidinggevende rol hebt. Het advies dat we je kunnen geven is om de vacature waarin je bent geïnteresseerd goed te bekijken. Daar staat immers vaak een salarisindicatie in vermeld. Zo kom je tijdens het solliciteren niet voor verrassingen te staan.

Heb jij hart voor de zorg?

Bekijk dan snel de vacatures en solliciteer direct. Wil jij werken binnen de gehandicaptenzorg, GGZ, ouderenzorg of liever in het ziekenhuis? Met detachering in de zorg via Joinuz is er van alles mogelijk bij de vele opdrachtgevers verspreid door het hele land. Deze opdrachtgevers staan te springen om gemotiveerde zorgmedewerkers. Jouw inzet zal dus altijd op waarde worden geschat en gewaardeerd!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie