Afbeelding
Suzanne Heikoop

Nieuwe baan voor gemeentesecretaris

12 november 2020 om 12:38 Politiek

H’VELD-G’DAM De gemeentesecretaris van Hardinxveld-Giessendam, Robert ‘t Hoen, heeft op woensdag 11 november de gemeenteraad laten weten dat hij vertrekt bij de gemeente. Robert ‘t Hoen heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Robert ‘t Hoen: ,,Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij gemeente Hardinxveld-Giessendam, is mij nu een prachtige kans aangeboden als adviseur voor het openbaar bestuur. Een kans die ik niet aan mij voorbij kan laten gaan. Ik kijk uit naar de start van deze nieuwe uitdaging, maar ik kijk ook zeker terug op 13 fijne jaren bij de gemeente.”

Robert ‘t Hoen was 13 jaar lang werkzaam bij gemeente Hardinxveld-Giessendam. 5 jaar als afdelingshoofd en de laatste 8 jaar als gemeentesecretaris. Robert ‘t Hoen kijkt met trots terug op de afgelopen jaren: ,,Ik ben trots op het gemeentebestuur en de medewerkers. We zijn een kleine gemeente en toch lukt het ons elke keer weer om inwoners, organisaties en bedrijven te bedienen.”

Het college van B&W laat weten: ,,Wij kennen Robert als een loyale, humoristische en betrokken man, met gevoel voor verhoudingen in de samenwerking met het college en de gemeenteraad. We verliezen met Robert iemand die midden tussen de medewerkers staat. Als college wensen en gunnen wij hem veel succes met zijn overstap.”

Robert ‘t Hoen blijft nog tot na de jaarwisseling voor Hardinxveld-Giessendam aan het werk. Na de jaarwisseling zal hij worden opgevolgd door een nieuwe secretaris. Wie dit gaat zijn is nog niet bekend. ,,We moeten hier eerst over om tafel en de procedure in werking stellen. Dit kan wel enkele weken duren”, laat het college weten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie