Op de voorgrond Liny de Jager, geflankeerd door (rechts) Max van den Bout en (links) Gert Maas. Na Gert achtereenvolgens Helma, Thirza en Chantal.
Op de voorgrond Liny de Jager, geflankeerd door (rechts) Max van den Bout en (links) Gert Maas. Na Gert achtereenvolgens Helma, Thirza en Chantal. PvdA Hardinxveld-Giessendam

Liny de Jager opnieuw lijsttrekker PvdA

Politiek

HARDINXVELD-GIESSENDAM Liny de Jager zal voor de verkiezingen in maart, opnieuw lijsttrekker zijn voor de PvdA in Hardinxveld-Giessendam. Op 2 staat Max van den Bout, eveneens huidig raadslid en op 3 Gert Maas, die momenteel tijdelijk is ingevallen als raadslid. De lijst vermeld vervolgens drie zeer enthousiaste, jonge dames, die staan te trappelen om zich in het raadswerk te verdiepen. En vervolgens vier lijstduwers, die zich al eerder hebben ingezet als bestuurslid, raadslid en zelfs twee wethouders voor de PvdA.

De lijst was al in november door de leden goedgekeurd, maar door ziekte en helaas ook overlijden van bestuurslid Fien de Jager, kon de kandidatenlijst nog niet openbaar worden gemaakt. Fien was namelijk ook kandidaat voor de verkiezingen en tevens campagnecoördinator.

De complete PvdA-kandidatenlijst:

1. Liny de Jager

2. Max van den Bout

3. Gert Maas

4. Helma Timmermans

5. Thirza van Oosterom

6. Chantal van Meel

7. Joop Kuipers

8. Eelke Kraaijeveld

9. Johan Blokland

10. Karel May

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie