Afbeelding
Hoogvliet

Binnenkort shopt Hardinxveld in de vernieuwde Hoogvliet supermarkt

Winkels

BOVEN-HARDINXVELD Hoogvliet frist de supermarkt aan de Juliana van Stolbergstraat in Boven-Hardinxveld op met de nieuwe Hoogvliet huisstijl tijdens een korte verbouwing. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van maandag 12 tot en met woensdag 14 april. Op zaterdag 10 april sluit de winkel om 18.00 uur. Op donderdag 15 april is de winkel vanaf 8.00 uur weer geopend (vanaf 7.00 uur voor ouderen en kwetsbare groepen).

De supermarkt is na de verbouwing uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van Hoogvliet. Er worden houten frames en digitale schermen toegevoegd aan de versafdelingen. Op diverse plaatsen in de winkel wordt een sfeervol houten lattenplafond geplaatst. Een voor veel klanten opvallend onderdeel van de winkel, het wat gedateerde blauwe plafond bij de kassa's, is na de verbouwing vervangen door een fris, wit plafond.

Ook al verandert er op het oog flink wat, de klant winkelt na deze verbouwing nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, met de bekende, vriendelijke medewerkers en natuurlijk de laagste prijzen in de buurt.

advertentie
advertentie