Koen Naalden verheugt zich op de vernieuwde Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam
Koen Naalden verheugt zich op de vernieuwde Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam Albert Heijn/ Dirk Brand

Complete metamorfose Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam

13 mei 2021 om 09:16 Winkels

HARDINXVELD-GIESSENDAM Albert Heijn aan de Talmastraat in winkelcentrum de Giessenpoort in Hardinxveld-Giessendam sluit dinsdag 25 mei om 19:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt wordt vervolgens omgebouwd tot het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Zaterdag 5 juni om 10:00 uur gaat Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam weer open. Dan kunnen klanten kennismaken met een prachtige nieuwe winkel waar nog meer aandacht is voor vers, gezond en lekker eten.

,,Onze winkel krijgt een complete metamorfose”, zegt supermarktmanager Koen Naalden enthousiast. ,,De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar de winkel krijgt een volledig nieuwe inrichting en wordt ruimer van opzet. We gaan onze klanten zeker verrassen met vers zoals meer groenten en fruit, meer soorten ovenvers brood en alles voor de borrel. Maar we krijgen ook meer houdbare producten.” 

Ook komen er in de vernieuwde winkel maar liefst tien zelfscankassa’s. ,,Er is veel vraag naar zelfscan, dus daar zullen onze klanten erg blij mee zijn”, aldus de supermarktmanager. De vernieuwde winkel krijgt ook een stomerij. Zaterdag 5 juni om 10:00 uur staat het team van Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam weer vol enthousiasme klaar om klanten te ontvangen in de vernieuwde winkel. 

 Tijdens de verbouwing van Albert Heijn Hardinxveld-Giessendam kunnen klanten terecht bij Albert Heijn Burg. Winklerplein 24 in Sliedrecht, Albert Heijn Piazza Center in Gorinchem en Albert Heijn Lijnbaanplein 12 in Giessenburg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie