Afbeelding
Aldi

Opening ALDI Hardinxveld-Giessendam zonder feestelijkheden

22 september 2021 om 14:05 Winkels

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op vrijdagochtend 24 september om 8.00 uur opent de nieuwe ALDI-vestiging aan het Peulenplein 1 in Hardinxveld-Giessendam de deuren. In verband met de coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat. Daarnaast komt de discounter met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Eenvoud en het echte discountgevoel worden nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

De nieuwe winkel aan het Peulenplein 1 in Hardinxveld-Giessendam beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zondag gesloten.

DUURZAME WINKEL Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werkt ALDI aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekt de discounter regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en de winkels zo duurzaam mogelijk ingericht.

CORONAMAATREGELEN De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:
* Blijf thuis als je ziek bent en vraag iemand anders boodschappen te doen.
* Winkel zoveel mogelijk alleen (1 persoon per huishouden).
* Het gebruik van een winkelwagen of -mandje is verplicht.
* Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
* Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers.
* Betaal de boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wie alleen over contant geld beschikt, leg dan het geld neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.

advertentie
advertentie