Afbeelding
Gebroeders Blokland

Natuurinclusief nieuwbouwproject Ons Dorp volgende maand in verkoop

23 juni 2021 om 15:08 Wonen

HARDINXVELD-GIESSENDAM De start van de verkoop van Ons Dorp fase 1; een bijzonder nieuwbouwproject in de Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam start 15 juli. Het deelproject Ons Dorp bestaat in totaliteit uit 72 woningen. Starterswoningen – rijwoningen – tweekappers – vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen; In Ons Dorp is iedereen welkom. Vanaf nu is de previewfase gestart en kunnen geïnteresseerden hun voorkeur voor specifieke bouwnummers kenbaar maken op www.ons-dorp.nl.

Ons Dorp is ruim opgezet. De woningen zijn over drie eilanden verdeeld die omringd worden door water. De aflopende oevers zorgen voor een natuurlijke verbinding tussen het water en de groene leefomgeving. De bijzondere natuurspeeltuin en de fijne wandelpaden zorgen voor een actief buitenleven. De pleintjes bieden ruimte om elkaar te ontmoeten en even een praatje te maken.

De woningen worden gekenmerkt door een landelijke architectuur. Deze is gebaseerd op de oude lintbebouwing uit Hardinxveld-Giessendam. Mooie erkers, tuitgevels en pergola’s benadrukken het dorpse karakter. En door de moderne twist wel helemaal van deze tijd.

De verkoop start met een online webinar; hierin worden verschillende aspecten van het project toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen via de chat. Vanaf dat moment wordt de website uitgebreid met een woningconfigurator. Met deze online tool kunnen geïnteresseerden de woning helemaal aanpassen. De aanpassingen worden meteen zichtbaar in de woningconfigurator en de bijbehorende kosten staan er direct bij vermeld. De volgende dag wordt er een brochure-ophaalmoment georganiseerd. Deze projectbrochure staat boordevol interessante informatie over de woningen, het project, aangesloten partners én Hardinxveld-Giessendam.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie