Afbeelding
Fien Wonen

Meer dan 500 huurwoningen komen uit de verf

3 september 2021 om 11:34 Wonen

HARDINXVELD-GIESSENDAM De zomer en begin van de herfst vormen altijd de perioden om kozijnen er weer goed uit te laten zien met een nieuwe laag verf. Fien Wonen zet momenteel ruim 500 huurwoningen in het zonnetje. Huurders mochten in bepaalde gevallen meedenken over de verfkleuren. Hierdoor wordt het huis echt een thuis.

Uit de respons van huurders blijkt dat de kleur grijs dit jaar het populairst is. Projectleider Gerit Egas van Fien Wonen geeft hierover aan: ,,In Hardinxveld-Giessendam krijgen meerdere wijken bij elkaar de nieuwe populaire kleur grijs. Dit zorgt voor een hele nieuwe en frisse uitstraling. Zeker als alle nieuwe voordeuren straks zijn geplaatst heeft deze omgeving een mooie strakke uitstraling die door de huurders zelf is gekozen.”

Ook wordt er aan duurzaamheid gedacht. Tijdens de schilderwerkzaamheden worden namelijk 220 woningen voorzien van nieuwe geïsoleerde voordeuren. Daarnaast wordt het nog aanwezige enkelglas vervangen door HR++ isolatieglas. Dit glas zit ook in de voordeuren, zodat huurders optimale veiligheid ervaren.

advertentie
advertentie