Hester Klop - de Ruiter (34) heeft de garage van haar woning laten verbouwen tot professionele pedicure praktijk.
Hester Klop - de Ruiter (34) heeft de garage van haar woning laten verbouwen tot professionele pedicure praktijk. Refresh your feet
Advertorial

Hester Klop gestart als pedicure in Hardinxveld-Giessendam

20 mei 2021 om 13:48 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Sinds begin van het jaar heeft Hardinxveld er een pedicure bij. Hester Klop - de Ruiter (34) heeft de garage van haar woning laten verbouwen tot professionele praktijk en behandelt daar graag de voeten van iedereen die de stappers wil laten opfrissen.

Ze werkt gewoon als tandartsassistente en is moeder van vier jonge kinderen, maar toch kon ze wel een extra uitdaging gebruiken. Hester Klop opende in januari de deuren van haar pedicurepraktijk aan de Nieuweweg. ,,Ik heb enorm veel plezier in mijn werk als tandartsassistente, maar ben daar inmiddels uitgeleerd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en de opleiding voor pedicure sprak me wel aan. Ik ging aan de slag en het groeide groter uit dan ik gedacht had; voor ik het wist had mijn man de garage aan huis verbouwd en stond Refresh Your Feet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

OPFRISBEURT In de tijd dat de teenslippers en sandalen weer uit de kast komen, kunnen veel voeten wel een opfrisbeurt gebruiken. Hester: ,,Ik kan voeten verzorgen, nagels knippen, eelt en likdoorns verwijderen en schimmel- en ingegroeide nagels behandelen. Om het af te maken, kan er nagellak of gellak aangebracht worden. Dat kan met onopvallende kleuren, maar ook een fris kleurtje voor de zomer behoort tot de opties. Mijn werk is geslaagd als problemen zijn opgelost en mensen weer blij de deur uit gaan, met mooie voeten die gezien mogen worden.”

PLANNEN Hester is nog niet uitgeleerd, haar volgende plannen staan al klaar. ,,Uiteindelijk wil ik doorgroeien tot medisch pedicure en daarmee ook diabetes- en reumapatiënten behandelen. Als ik wat meer werkervaring heb en het kan combineren met mijn huidige werk, is dat de volgende stap. Voor nu zijn de werktijden dinsdag- en woensdagavond, dat hoop ik later iets uit te kunnen breiden.”

Alle leeftijden zijn welkom in de praktijk. ,,Er staat een welkomstpakketje klaar voor iedereen die voor deze zomer een afspraak maakt. Een behandeling cadeau geven kan ook; cadeaubonnen worden feestelijk ingepakt en zijn daarom extra leuk om te geven.”

Refresh Your Feet is te bereiken via info@refreshyourfeet.nl, 06-28740628, www.refreshyourfeet.nl en Facebook. WhatsAppen kan ook. Refresh Your Feet - Nieuweweg 160 in Hardinxveld-Giessendam.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie