Afbeelding
archief BDUmedia

Gemeente wijst op mogelijkheden ondernemen aan huis

15 september 2021 om 14:17 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM De gemeente Hardinxveld-Giessendam wijst ondernemers en inwoners op de mogelijkheden van een bedrijf vanuit huis. Inwoners/ondernemers die een bedrijf willen starten of hebben worden via een speciale pagina op www.hardinxveld-giessendam.nl en een informatieve video wegwijs gemaakt in de voorwaarden en regels die gelden voor een bedrijf aan huis.

Wethouder Jan Nederveen is blij met deze ontwikkeling. Als wethouder economie weet hij dat er veel mogelijkheden zijn om een bedrijf te starten. De wethouder vertelt: ,,Het viel mij op dat starters en ook gevestigde ondernemers soms moeite hebben om het juiste pad te vinden. Ik hoop dat we met deze middelen onze ondernemers een stuk op weg helpen.” 

Op www.hardinxveld-giessendam.nl onder Ondernemen is hier meer over te lezen. Ook is er meer informatie over het houden van een winkel op een bedrijventerrein te vinden. Vragen? Neem contact op met de accountmanager bedrijven, Xanthine Jut via xo.Jut@hardinxveld-giessendam.nl of t. 14 0184.

advertentie
advertentie