Sportfysiotherapeut Bart den Hartog en fysiotherapeut Lindsey Brouwer zijn tevens beide leefstijlcoaches.
Sportfysiotherapeut Bart den Hartog en fysiotherapeut Lindsey Brouwer zijn tevens beide leefstijlcoaches. Fysio PP
Advertorial

Nieuwe fysiotherapiepraktijk in Hardinxveld-Giessendam

26 oktober 2022 om 15:26 Zakelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Vanaf 1 november opent Fysio PP haar deuren in Hardinxveld-Giessendam. Fysio PP is in Gorinchem en omstreken inmiddels een bekende praktijk. Het is een jonge en multidisciplinaire praktijk dat steeds weer kijkt naar ontwikkelingsmogelijkheden en samenwerkingen. Naast reguliere fysiotherapie heeft de praktijk ook de specialisatie voor sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, geriatrische fysiotherapie en manuele therapie. Maar ze bieden meer dan fysiotherapie, want u kunt ook terecht voor voedingsbegeleiding, mentale training, fysieke trainingen en leefstijlcoaching. Op deze manier zorgen zij voor een volledig begeleiding bij blessures, mentale klachten en/of voedingsproblemen. Dit doen zij voor iedereen. Zowel voor dagelijkse klachten, maar zeker ook voor sportproblematiek.

Voor deze sporters zoeken zij actief naar samenwerkingen met verenigingen om deze te ondersteunen. Veel verenigingen kampen met blessures bij zowel jeugd als senioren, maar kunnen hier geen begeleiding bij bieden. Fysio PP helpt hierbij. Dit doen zij door het aanbieden van inloop spreektijden fysiotherapie op de club, trainingsadvies, groeimetingen voor jeugd, fysieke testen, mentale trainingen en begeleiden van geblesseerde spelers. Zo hebben zij samenwerkingen met meerdere sportclubs in en rondom Gorinchem zoals voetbalverenigingen Unitas, GJS, SteDoCo, zaalvoetbalverenigingen ZVG en CFM Transito, hockeyclub Rapid en tennisacademy Bas-Ta. Ook voetbalvereniging Hardinxveld nam contact op met Fysio PP en hier is een mooie samenwerking ontstaan. Dit bleef niet onopgemerkt, want al snel kwamen zij ook in contact met korfbalvereniging HKC. Fysio PP gaat begeleiding bieden binnen deze vereniging voor zowel het eerste elftal als voor de overige leden. Dit is dan ook de start geweest van de nieuwe locatie van Fysio PP. Op het terrein van de vereniging hebben zij de beschikking over een behandelkamer en een schitterende oefenruimte waar iedereen terecht kan voor behandeling en revalidatie.

Sportfysiotherapeut Bart den Hartog en fysiotherapeut Lindsey Brouwer (tevens beide leefstijlcoaches) zullen de eerste therapeuten zijn die werkzaam zijn vanaf de nieuwe locatie in Hardinxveld. Op hun website www.fysiopp.nl is alles lezen over deze praktijk en de openingstijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie