Piet, John, Hendra en Jacco van der Linden.
Piet, John, Hendra en Jacco van der Linden. Van der Linden
Advertorial

Feestelijke dagen bij Van der Linden

3 november 2022 om 07:41 Zakelijk

SLIEDRECHT Bij Autoservice Van der Linden B.V. is het op 4 en 5 november weer feest. De autodealer houdt dan haar relatiedagen om haar klanten in het zonnetje te zetten.

Autoservice Van der Linden is al jaren een betrouwbare dealer, zo vertelt Hendra van der Linden. ,,In het eerste weekeinde van november willen we onze klanten verrassen. Zo staat er onder andere een kop soep met een broodje of koffie met een lekkere koek voor hen klaar als ze langskomen. Natuurlijk worden ook de kinderen niet vergeten, zo hebben we een kleurwedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen zijn en is er op 5 november een springkussen waarop de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.”

ENERGIEDEALS De actiedagen van de Kia-dealer heeft dit jaar als thema Energiedeals. Zo krijg je minimaal 1500 euro inruil voor je auto (mits 3 maanden op naam) bij aankoop van een nieuwe Kia of een occasion en bij aankoop van een nieuwe auto of een occasion kan het spiraalspel worden gespeeld voor extra korting. Hendra voegt toe: ,,Ook zijn er speciale acties als iemand een auto koopt met gebruikmaking van Private + Full Operational Lease. En op beide dagen is een wasbeurt voor de auto ook slechts 5 euro bij de wasstraat van Carwash Sliedrecht.”

Op vrijdag 4 november is de dealer geopend van 8.00 uur tot en met 21.00 uur en op zaterdag 5 november van 8.30 uur tot en met 17.00 uur. Tijdens de relatiedagen zijn er ook kraampjes waar diverse producten worden aangeboden. Op zaterdag 5 november is er een pizzabakker die verse pizza’s bakt.

Autoservice Van der Linden, Prisma 2, 3364 DJ Sliedrecht, 0184-616110, info@autolinden.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie