Anas voelt zich als een vis in het water in de prachtige salon.
Anas voelt zich als een vis in het water in de prachtige salon. prive
Advertorial

Hairstyle Anas opent in Dordrecht zijn eerste kapsalon

16 maart 2023 om 15:05 Zakelijk

DORDRECHT Kapper Anas opende anderhalve week geleden zijn eerste eigen kapsalon in Dordrechtse Stadspolder. Anas is vijftien jaar kapper en heeft veel ervaring en op meerdere plaatsen gewerkt. Zijn laatste standplaats was Hardinxveld-Giessendam. Anderhalve week terug heeft hij zijn droom waargemaakt en zijn eigen salon in Dordrecht geopend.

Anas voelt zich als een vis in het water in de prachtige salon. Mooie spiegels, drie comfortabele kappersstoelen, gezellige radio op de achtergrond en natuurlijk ook nog een aparte plaats om te wassen en eventueel te wachten. Er is altijd koffie en ook liggen er mooie tijdschriften om in te zien.

Anas: ,,Ik zie nu al regelmatig klanten binnenkomen die mij kennen en mij graag bezoeken in mijn nieuwe kapsalon. Ook heb ik al aardig wat nieuwe klanten mogen begroeten die nieuwsgierig waren naar mijn salon. En natuurlijk komen er klanten binnen die graag gebruikmaken van de 30% openingskorting die ik iedere klant tot 9 april geef.’’

GOEDE TOEKOMST

Toen kapper Anas aan het rondkijken was, stuitte hij op het pand waarin hij nu zijn kapsalon heeft en dat voelde heel erg goed. Het voldeed aan al zijn eisen en wensen. Anas ziet hier een goede toekomst voor zichzelf. Anas: ,,Het is een mooi pand op een mooie plaats. Mensen kunnen de auto goed in de omgeving kwijt en iedereen kan zomaar via mijn site reserveren. Dat werkt heel goed.’’

Kapper Anas knipt alle modellen die men maar wenst. Streepjes, lijntjes, met behoud van een lange lok of gewoon een rond kapsel. Iedere cliënt kan aangeven hoe het moet. Ook verzorgt hij baarden, snorren en allerlei andere haren in het gezicht. Het scheren met een mes is voor hem heel gewoon.

De nieuwe Dordtse kapper is van maandag tot en met zaterdag open. Op donderdag tijdens koopavond van 9 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 15 uur en de andere dagen van 9 tot 18 uur.

Hairstyle Anas, Pearl-Buck-erf 75, Dordrecht. Telefoon 078-2070089. Scan hieronder de QR-code om gelijk naar de site te gaan. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie