Coverband Smoy geeft benefietconcert

6 november 2018 om 07:49 lokaal

H'VELD-G'DAM De Hardinxveldse coverband Smoy geeft zaterdag 10 november een gratis concert in partycentrum 't Hart in Hardinxveld. Tijdens dit concert wordt er gecollecteerd en de opbrengst gaat volledig naar het KWF. Het concert vangt om 19.30 uur aan.

Het is een bijzonder concert omdat beide zangeressen van Smoy te dealen hebben met kanker. Eén van de zangeressen was vorig jaar vanwege kanker haar stem volledig kwijt en het zag er naar uit dat de stem niet meer terug zou komen, maar gelukkig herstelde de stem en door middel van intensieve logopedie staat ze binnen 1 jaar weer op het podium. Iets wat de logopediste en de KNO-arts eigenlijk niet voor mogelijk hadden gehouden. De overige bandleden hebben dierbaren verloren aan kanker.

De grote zaal van 't Hart gaat om 19.30 uur open en de gehele avond zal de coverband lekkere live-muziek brengen. Er zijn gastoptredens van Jorge Martina, Annemieke Karsijns en Henk Bouter.

SMOY staat voor Selected Music of Yesterday, wat betekent dat er veel muziek uit de top 2000 gespeeld wordt, zoals bijvoorbeeld Toto, Queen, Pretenders, maar ook een aantal Nederlandstalige meezingers komen voorbij.


Meer informatie via www.smoy.rocks en doneren kan rechtstreeks aan KWF via: https://acties.kwf.nl/goeddoelconcert

advertentie
advertentie