TTV Drivers 1 houdt voorsprong vast

29 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het kan bijna niet meer mis voor de hoofdmacht van TTV Drivers. Met nog twee wedstrijden te gaan staat het team zes punten voor op nummer drie en acht punten voor op nummer drie. Afgelopen vrijdag werd er met 4-6 gewonnen van DHC 1. Richard van Velzen en Adriaan van Vliet wonnen twee sets, Niels meerkerk won één set en dankzij winst in het dubbel door Niels en Richard werd het een nipte overwinning.

Team 2 speelde thuis tegen Shot'65 7 en kwam niet verder dan een 5-5 gelijkspel. Leo van Velzen en Cor den Boer wonnen twee sets. Martijn Boxman won één set en het dubbel werd verloren. Team 3 speelde uit bij HTV 1 en verloor met 7-3. Quinten de Jong won twee sets, Irene Aangeenbrug pakte één setje en Jeroen van Velzen won niet.

Team 4 speelde uit bij Papendrecht 9 en verloor nipt met 6-4. Eef Schouten en Leen Rietveld pakten twee sets, maar Jan Hoekwater scoorde niet en ook het dubbel ging verloren. Team 5 speelde thuis tegen Shot'65 8 en was tevreden met de einduitslag van 5-5. Mark van de Waal van Dijk scoorde tweemaal, Ewout Visser en Gert Rietveld eenmaal en Mark en Ewout wonnen samen ook nog het dubbel.

Bij de junioren moest team 1 uit tegen Papendrecht 1 een 7-3 nederlaag incasseren. Quinten de Jong was goed op dreef en won alle drie zijn sets. Coen Boer en Coen de Ruijter scoorde niet. Team 2 speelde thuis tegen Sliedrecht Sport 3 en boekte een nette winst met de cijfers 7-3. Kristian Roest won drie sets. Simon Aangeenbrug kon zijn 100% score niet behouden en won twee sets. Jaap Oosterwijk won een set en ook het dubbel werd gepakt. Team 3 kreeg een nederlaag te verwerken bij Gorkum 3: 8-2 Hier moest ook Freddy de Bruin zijn 100% score loslaten en één setje inleveren. Pieter Verheuvel en Jelger Folkert scoorden niet.

Antonie Blom, Reinier Weppelman en Ian Hoekwater van team 4 scoorden niet tegen Tavernie 5: 0-10.