‘Als de klant tevreden is zijn wij het ook’

29 september 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een fikse verbouwing van het pand waarin voorheen de schoenenzaak van het echtpaar Huybregts was gevestigd opende Sluimer Schoenen op donderdag 24 september de deuren. In de fraaie en ruime winkel op het Burg. Winklerplein 18 vindt de klant naast een ruime collectie schoenen en laarzen van toonaangevende merken ook twee vertrouwde gezichten. De verkoopkrachten Jeannette en Magda, die eerder werkzaam waren bij Huybregts, zijn namelijk gebleven. Wij namen op de dag voor de opening alvast een kijkje.

Door Ria Scholten

Het is marktdag en daardoor drukker dan gewoonlijk op het plein. In de winkel worden de laatste puntjes op de i gezet. Veel mensen kijken belangstellend naar binnen, want in september wordt in veel gevallen de wintergarderobe tevoorschijn gehaald en aangevuld. Dit geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor schoenen, laarzen en tassen. ,,Dit is onze derde winkel. Veertien jaar geleden werd onze zaak in Krimpen aan den IJssel geopend en in 2002 opende het filiaal Hardinxveld-Giessendam de deuren”, vertelt Marja Sluimer. ,,Momenteel staan de derde en vierde generatie aan het roer, want de zaak werd opgericht door de vader van mijn schoonmoeder. Mijn dochter Helma heeft in deze winkel de leiding. Zelf zal ik een of twee dagen per week aanwezig zijn. Voor de klanten is het natuurlijk erg leuk dat Jeannette en Magda gebleven zijn en ook qua merken is er niet zo heel veel veranderd."

We lopen door de winkel die ruim en transparant oogt door het gebruik van lichte grijstinten op de vloer en op de wanden. Op glazen rekken en de verrijdbare tafels middenin de winkel staat een fraaie collectie dames- en herenschoenen. Daarnaast speelt Sluimer Schoenen met een uitgebreide collectie dameslaarzen in op het modebeeld van deze winter. ,,Voor de dames verkopen wij onder andere de merken Gabor, Helioform, Rieker en Caprice. De modellen van SPM Shoes en Esprit zullen ongetwijfeld bij het jonge publiek in de smaak vallen”, aldus Marja. ,,Ze hebben een uitstekende pasvorm, een goede prijs/kwaliteitverhouding én ze zien er leuk uit. Daarnaast hebben we een ruime sortering vriendelijk geprijsde damestassen die het plaatje compleet maken."

,,Voor de heren voeren wij merken als Van Lier, Ecco, Gaastra en Clarks. Met het oog op de komende winter hebben we bovendien een leuke collecte lekker warme pantoffels ingekocht. De kleuren voor deze winter? Zwart blijft de boventoon voeren, maar ook tinten als bruin, cognac, paars en grijs zijn goed vertegenwoordigd. De mensen zijn vrij om in onze winkel rond te kijken, maar daarnaast hechten we veel waarde aan een vriendelijke bediening en een goed advies. Het is belangrijk dat de klant met goedpassende schoenen de deur uitgaat. Daarom is ons devies: 'Als de klant tevreden is zijn wij het ook'.”

Op de foto het team van Sluimer Schoenen met v.l.n.r. Marja, Helma, Jeannette en Magda.

advertentie
advertentie