Open huis dagen bij Israël consulenten

21 februari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD/G'DAM - De consulenten van Israël Producten Centrum (I.P.C.) houden open huis met mooie nieuwe producten uit Israël. Deze producten zijn bij consulenten te bewonderen tijdens de open huis dagen die ieder afzonderlijk houdt. De producten komen meest van kleine bedrijfjes die de steun hard kunnen gebruiken.

Ongeveer tweehonderd consulenten in Nederland zetten zich als vrijwilliger in om deze producten te verkopen en daardoor steun te verlenen in Israel. Er zijn nieuwe producten van allerlei aard. Een afspraak maken voor een andere dag of tijd is ook mogelijk. Moeilijk te been? Vrijblijvend wordt de klant eventueel opgehaald op een af te spreken tijd, zonder enige verplichting. Bijna alle consulenten bieden deze service aan. Bovendien ontvangt iedere koper die voor € 25,- aan producten koopt, gratis een tube bijzondere handcrème ter waarde van €7,50.

In Hardinxveld-Giessendam is de consulent: Mevr. C. de Hek-Schild, Schaepmanstraat 4, Tel. 0184-615142, donderdag 6 en vrijdag 7 maart van 14.00 tot 20.00 uur.

advertentie
advertentie