Winnaars heren, vlnr E. Ambachtsheer, J. Post en A. Meerkerk
Winnaars heren, vlnr E. Ambachtsheer, J. Post en A. Meerkerk Jannie van Dijk

Geslaagde Grote Visdag bij HSV “De Alver”

22 augustus 2021 om 15:57 Sport Deel je nieuws

Zaterdag 21 augustus is de Grote Visdag gehouden voor jong en oud, in onze Alverput te Giessenburg.

Onder prachtige weersomstandigheden werd er gevist ‘s morgens door de heren, ‘s middags was de jeugd aan de beurt. Het was een gezellige, fijne en vooral sportieve dag en de slogan van deze dag was”iedereen heeft prijs”. Mooie prijzen waren er te verdelen, er was een put vol met vissers, maar de grote buit bij de heren greep John Post, hij kwam, zag en overwon  met 7196 gram, bijna eens zoveel als de nummer twee, de 2e prijs was voor E. Ambachtsheer met 3748 gram en 3e prijs voor A. Meerkerk met 3481 gram.

Ook de jeugd ging ‘s middags vol goede moed vissen. De grote winnaar Zef Peursum wist 2 brasems te vangen en had totaal 81 cm., 2e prijs Fin de Jong met 47 cm en 3e prijs voor Sara Wijnants met 38 cm.

De prijsuitreiking i.v.m. corona regels voor de jeugd gelijk bij de Alverput na het vissen. De heren gingen naar Plein 2 en buiten op het terras onder het genot van een drankje en hapje werden de prijzen in ontvangst genomen.

Tijdens de  Grote Visdag is er voor alle deelnemers  prijs, het motto van deze dag is vooral sportief bezig zijn en gezelligheid met elkaar.

Het bestuur kijkt met een tevreden blik terug op deze dag!

advertentie
advertentie