zwerfafval
zwerfafval internet

Doe mee met de World Cleanup Day in Hardinxveld-Giessendam

10 september 2021 om 11:42 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op zaterdag 18 september vanaf 13:00 uur start de World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon.

Buurttoezicht Hardinxveld-Giessendam werkt hier uiteraard graag aan mee. Daarom hebben zij het initiatief genomen om ook twee acties in Hardinxveld-Giessendam te houden. Ze starten deze dag op twee verschillende locaties maar wel binnen dezelfde gemeente. De eerste locatie is in Beneden-Hardinxveld en de andere locatie is in Boven-Hardinxveld. Beide acties starten tegelijkertijd en samen met mensen van buurttoezicht Hardinxveld-Giessendam. Buurttoezicht wil dit graag samen met de buurtbewoners doen. Een schone buurt draagt bij aan een veilige en schone leefomgeving. Wie deze dag tijd heeft om samen met Buurttoezicht de wijk weer schoon wil maken, kan zich aanmelden.  

Aanmelden: a.noppert@buurttoezichthg.nl, inschrijflink voor Beneden-Hardinxveld: https://www.worldcleanupday.nl/kaart.htm?language=NL&actie=29025, inschrijflink voor Boven-Hardinxveld: https://www.worldcleanupday.nl/kaart.htm?language=NL&actie=29028

advertentie
advertentie