Afbeelding
Aart Vermeij

Meiden van de Buurt geopend in Boven-Hardinxveld

27 oktober 2021 om 14:21 Zakelijk

BOVEN-HARDINXVELD Afgelopen zaterdag hebben Eline en Jolanda hun winkel meiden van de Buurt op De Buurt 61 in Boven-Hardinxveld geopend.

Toen een paar maanden geleden dit pand leeg kwam, hebben de dames het plan opgevat hun gezamenlijke wens in vervulling te laten gaan: een Kadoshop. Weken van voorbereiding en inzet ging aan deze dag vooraf. Die inzet is bekroond en konden ze een winkel tonen met prachtige cadeaus: voor een baby’tje dat geboren is, voor kinderen, tieners, vrouwen maar ook voor jongens en mannen die iets te vieren hebben.

Al rondkijkend zien de klanten speelgoed, Fairtrade artikelen, educatieve items, houten vazen, sieraden, maar ook het samenstellen van een pakketje voor een verjaardag, jubileum of voor een nieuwe woningbezitter zijn mogelijkheden.

,,Het is plezierig in Boven-Hardinxveld winkels te hebben’’, vertellen Eline en Jolanda, ,,zodat mensen ook in hun eigen omgeving voor een geschenk terecht kunnen. Juist nu de tijd van Sint en Kerst aanbreekt, heeft zo’n winkel in de buurt een voordeel. Het mooie is eveneens dat wij artikelen afnemen van Return to Sender, met deze producten steunen we vrouwen in ontwikkelingslanden; zij krijgen voldoende loon zichzelf en gezin goed te kunnen onderhouden; zo helpen we elkaar. De zorg voor het milieu vinden we zeker belangrijk, vandaar dat we ook Non Waste producten verkopen: zo min mogelijk plastiek dus. We hebben b.v. poppenhuizen en kastelen van karton en creatieve sets met solar paneeltjes’’.

De openingstijden van de meiden van de Buurt zijn van woensdag tot vrijdag van 9.30- 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

advertentie
advertentie