Afbeelding
De IJzergieterij - Hardinxveld-Giessendam

Majestueus event voor De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam

24 februari 2023 om 13:13 Lokaal Deel je nieuws

Donderdag 23 februari werd door Gebroeders Blokland samen met de toekomstige bewoners en andere genodigden op een bijzondere manier de start bouw van nieuwbouwproject De IJzergieterij in Hardinxveld-Giessendam gevierd.

De IJzergieterij is inmiddels echt een begrip in de omgeving. Het bijzondere project langs de rivier de Merwede telt in totaal honderdvijftig woningen en appartementen en op de bouwlocatie is inmiddels volop activiteit te zien voor de realisatie van de eerste twee lussen. Om alle toekomstige bewoners goed te kunnen ontvangen en in het zonnetje te zetten heeft Gebroeders Blokland gekozen om geen traditioneel event op de bouwlocatie te organiseren.

Alle kopers en betrokkenen van het project zijn donderdagmiddag in de gemeentehaven van Boven-Hardinxveld aan boord gegaan van Raderstoomboot de Majesteit om vervolgens naar de bouwlocatie te varen waar iedereen een prachtig uitzicht vanaf het water op de locatie en de Biesbosch had. Na de video die aan boord werd afgespeeld met daarin de toespraken verwerkt van wethouder Trudy Baggerman, de directie van Gebroeders Blokland en natuurlijk de projectontwikkelaar en projectmanager werd er aan de wal met een spectaculaire show de start bouw van De IJzergieterij ingeluid. Na het proostmoment aan boord kon iedereen nagenieten onder het genot van een hapje en drankje met hun nieuwe buren. Een feestelijke middag voor een bijzonder project!

Gebroeders Blokland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van deze honderdvijftig appartementen en woningen van De IJzergieterij. Een stoere, groene wijk die op eigenzinnige wijze de rivier verbindt met Hardinxveld Giessendam. Met stadse, industriële baksteenarchitectuur met een knipoog naar haar ambachtelijk verleden. De verkoop van de laatste woningen van dit project start op 28 maart 2023. Meer informatie over dit project is te vinden op www.deijzergieterij.nl 

advertentie
advertentie