Afbeelding
Oranje Trouw

Dank aan scouting voor hun jarenlange medewerking

28 juni 2022 om 07:36 Maatschappelijk

HARDINXVELD-GIESSENDAM Oranje Trouw heeft zaterdag 25 juni de scouting bedankt voor hun medewerking tijdens Koninginnedag, Koningsdag en 4 mei Dodenherdenking.

Op 22 februari 1980 verscheen Johan Klijn bij Notaris Schuurbiers (volgens acte) dat op 6 September 1979 is opgericht Oranje Trouw, zo vertelt voorzitter Bertie den Breejen tijdens de bijeenkomst. Bestuursleden van Oranje Trouw, de burgemeester en de oud-voorzitter Rob Emmen van de scouting waren hierbij ook aanwezig. 

Als eerste werden de scouts bedankt voor de medewerking van dit jaar 2022. Daarna zijn ze verrast met een mooie houten gedenkplank aangeboden voor de 40-jarige samenwerking tussen Oranje Trouw, de gemeente en de scouting. ,,Dit alles heeft Oranje Trouw kunnen realiseren door hele korte lijntjes met elkaar te hebben”, aldus de voorzitter van Oranje Trouw, wat door de voorzitter en de oud-voorzitter van de Scouting zeer gewaardeerd werd in hun dankwoord.

Ook Burgemeester Dirk Heijkoop heeft in zijn dankwoord de waardering uitgesproken naar alle aanwezigen en hoopt het volgend jaar elkaar weer bij deze gelegenheden te ontmoeten om deze bijzonder dagen te mogen gedenken en te herdenken.

advertentie
advertentie