Er zullen flinke radiografische tanks te bewonderen zijn.
Er zullen flinke radiografische tanks te bewonderen zijn. foto:Bert de Jong

Tanks in Town

Overig Deel je nieuws

Zaterdag 20 augustus aanstaande heeft Delware Trading te Hardinxveld-Giessendam het jaarlijkse zomerfeest op stapel staan. Delware Trading is wereldwijd een begrip op het gebied van artikelen en producten die met het herdenken van de Tweede Wereldoorlog te maken hebben.
Voor al hun klanten en geïnteresseerde bezoekers is het zomerfeest een leuke mogelijkheid voor ontmoeting en weerzien. Natuurlijk is dit ook een unieke kans voor geïnteresseerden om dit bedrijf te leren kennen!

Om dit feest kracht bij te zetten is het thema van deze editie ‘Tanks in Town’.

Delware Trading heeft de R.C. Armour Group Holland uitgenodigd om met hun radiografische tanks de bezoekers te laten meegenieten van een prachtige hobby. De leden van deze vereniging hebben als hobby om een militaire tank te bouwen en te laten rijden aangevuld met zoveel mogelijk leuke functies! Kom dat zien! Er zitten flinke exemplaren tussen! U heeft alle gelegenheid om de tanks goed te bekijken en in actie te zien. Uiteraard staat het u vrij om met de eigenaren van gedachten te wisselen, maar pas op: Eenmaal begonnen aan deze hobby, laat hij je niet meer los!

Naast de tanks kunt u bij Delware Trading kennis maken met de wereld van het re-enactment (levende historie), het herdenken en naspelen van gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog.

Wat komt er kijken bij zo’n hobby, wat heb je er allemaal voor nodig en nog belangrijker natuurlijk waarom doen mensen dit?

Al met al beloofd het een interessante dag te worden dus voel u welkom!

Zaterdag 20 augustus aanstaande. Vanaf 9.00 uur tot 15.00 uur.

Adres: Wilgehout 11 en 13 in Hardinxveld-Giessendam.

Meer info op: www.delware.trading

advertentie
advertentie