Afbeelding
Vogelshow 2019

Vogelshow Hardinxveld-Giessendam zeker uw bezoek waard

12 november 2022 om 22:47 Overig Deel je nieuws

Vogelvereniging Vogelvreugd organiseert vogelshow.

Na twee jaar geen vogelshow hebben kunnen organiseren zijn wij dit jaar weer vol enthousiasme gestart om een nog mooiere vogelshow te organiseren. Veertig inzenders gaan er voor zorgen dat er meer dan 430 vogels te zien zijn. Al weken van te voren zijn er vrijwilligers actief om te zorgen dat alles tijdens de tentoonstellingsweek goed gaat verlopen. In de week voor onze show is er in heel Hardinxveld-Giessendam al huis aan huis de vogelkrant verspreid waar u al diverse interviews met vogelliefhebbers kon lezen.

De tentoonstellingsweek

Op zaterdag voor de tentoonstelling wordt een container vol materialen geladen om naar de tentoonstellingslocatie gebracht te worden. Op dinsdag en woensdag voor de show wordt er door een flinke groep vrijwilligers de zaal ingericht voor de tentoonstelling. Dit jaar zullen er als extra een achttal fraai ingerichte volières en een zestal vitrines zijn opgesteld.  Deze volières en vitrines kunt u niet zomaar voorbij lopen, hier zullen echt bijzonder mooie vogels in te zien zijn. Op donderdag worden de vogels gekeurd door een keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Tijdens de openingstijden van de show lopen er altijd leden van onze vereniging rond die altijd bereid zijn om vragen te beantwoorden.

Rad van avontuur en verloting

Tijdens de openingstijden van de show draait er ook regelmatig (’s avonds en zaterdagmiddag) een rad van avontuur. Daarnaast zijn er dit jaar ook loten te koop voor de zogenaamde “grote” verloting waar prachtige prijzen zijn te winnen.

Locatie en openingstijden

De Parel (Zaal D)  Talmastraat 9 3371 VG Hardinxveld-Giessendam

Donderdag 17 november           van 19:30 tot 22:00 uur

Vrijdag 18 november                  van 10:00 tot 22:00 uur

Zaterdag 19 november                van 10:00 tot  17:00

Algemeen

De zaal is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Toegang is gratis

Meer vragen: Neem een kijkje op onze website / facebook  www.vvvogelvreugd.nl / (17) Vogelvereniging Vogelvreugd | Facebook

Gelijk lid worden stuur dan een email naar info@vvvogelvreugd.nl

Deze show mag u niet missen kom vogels kijken !

advertentie
advertentie