Sem, Therèse, Ilze en de coaches Rachel en Judith
Sem, Therèse, Ilze en de coaches Rachel en Judith Hanna Timmer

CMV 5-1 van OKK’70 is weer kampioen!

Sport Deel je nieuws

Zaterdag 7 mei, de laatste wedstrijd voor CMV 5. En om kampioen te worden, moesten we nog 2 sets winnen. We hadden er heel veel zin in en we vonden het toch ook wel een beetje spannend.

De muziek ging aan, we begonnen met inspelen en ondertussen werden er om ons heen al groene vlaggetjes opgehangen en ook de tribune kwam steeds een stukje voller te zitten. Na een klein halfuurtje inspelen konden we dan echt gaan beginnen!

Het eerste fluitsignaal, we zijn begonnen! Het ging gelijk op. Wij waren nog niet op ons best, misschien speelden ook de zenuwen daar wel een rol bij. Maar uiteindelijk maakten we aan het eind van de set nog mooie punten en wonnen we de eerste set!
We moesten nu nog 1 set winnen om ons de kampioenen te noemen! We begonnen scherper aan de tweede set. Er werd een mooie pass gegeven, een goeie set en Sem kwam aanlopen en sloeg de bal er super goed in! Het ging beter dan in de 1ste set en we speelden bijna alle ballen in drieën weer terug waardoor de punten dubbel zo hard gingen. En toen stond het 24-11, we moesten er nog ‘1, 1, 1’, Therèse stond klaar om te serveren, enn jaa hij ging goed, de tegenstander kon de service van Therèse niet goed passen en de bal viel op de grond bij de tegenstanders en dus zijn we KAMPIOEN!! Er werd alvast een klein feestje gevierd, maar er moesten ook gewoon nog 2 sets worden gevolleybald.

Dus gingen we door naar de 3de en 4de set. De derde set ging het alleen nog maar beter. Supermooie passjes van Ilze, waardoor we goed in drieën konden blijven spelen en de derde set wonnen we zelfs met 25-07. Nu nog maar 1 set te gaan, bij de tegenstander ging het opeens weer wat beter en zo werd het in de laatste set toch nog spannend. Maar we wilden natuurlijk niet de laatste set van het seizoen verliezen en dus in het einde van de 4de set werd er weer super goed geserveerd door Therèse en wonnen we de 4de set ook nog!

En nu: een feestjee!!

Na de wedstrijd werd de muziek aangezet ‘ We are the champions ’ en natuurlijk moesten we ook op de foto. We gingen staan bij de groene vlaggetjes, met de OKK-vlag en ‘3,2,1 en juichen!’  Na de foto kregen we nog een speech en kregen we een taart die we met z’n alle, ouders, broertjes en vriendinnen op hebben en we hebben het feestje met z’n alle gevierd!

En nogmaals:

Sem, Ilze en Therèse, jullie zijn toppers en jullie hebben het super gedaan! Gefeliciteerd!

advertentie