Het clubgebouw van de IJsclub
Het clubgebouw van de IJsclub Peter van Wijngaarden

Jaarvergadering Hardinxveld-Giessendamse IJsclub

18 november 2020 om 10:29 Overig

H'VELD-G'DAM Op donderdag 26 november houdt de Hardinxveld-Giessendamse IJsclub haar jaarvergadering. Leden zijn welkom om 20:00 uur in het IJslubgebouw aan de Parallelweg 30 in Hardinxveld-Giessendam. In verband met de coronamaatregelen zorgt de vereniging voor gepaste afstand en mogen er maximaal 30 in het clubgebouw.

Wie nog geen lid is, kan dat deze avond worden voor 2,50 euro per volwassene (vanaf 16 jaar). Kinderen zijn gratis. Meer info op www.ijsclubhardinxveld.nl of op de Facebookpagina

De ijsclub is vanaf nu ook op zoek naar drie nieuwe bestuursleden waaronder een voorzitter en twee algemene bestuursleden. Wie enthousiast is en zich verkiesbaar wil stellen voor één van deze bestuursfuncties, kan mailen naar secretaris Lisanne de Jong op liesjedejong95@hotmail.com. Aanmelden kan vanaf nu tot voor aanvang van de jaarvergadering. Vanuit het zittende bestuur heeft zich een bestuurslid verkiesbaar gesteld voor de functie van voorzitter. Tijdens de jaarvergadering kunnen dan de bestuursleden benoemd worden en wanneer nodig vindt er een stemming plaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie