Afbeelding
Ab Donker

Hardinxveld gestart met seizoenvoorbereiding

9 augustus 2020 om 11:21 Voetbal

H'VELD-G'DAM De eerste selectie van Hardinxveld is onder leiding van trainer coach Richard den Ouden gestart met de voorbereiding van het komend voetbalseizoen 2020/2021. Na het voortijdig afgebroken vorige seizoen, wordt dit seizoen een nieuwe start gemaakt met inachtneming van de nodige corona maatregelen op en rond het sportcomplex.

In de voorbereiding op de nieuwe competitie in de derde klasse begint Hardinxveld met een aantal oefenwedstrijden en vervolgens staat er een bekerpoule op het programma, alvorens de competitie van start gaat.

De eerste oefenwedstrijd van Hardinxveld wordt zaterdag 15 augustus thuis gespeeld tegen het vorig seizoen naar de tweede klasse gepromoveerde SVW. De aanvang aan de Sluisweg is om 14.30 uur.
Vervolgens neemt Hardinxveld deel aan het Louis de Kam toernooi bij GJS. Op het Gorcumse sportcomplex speelt Hardinxveld dan op dinsdag 18 augustus om 20.00 uur tegen derdeklasser Vriendenschaar uit Culemborg en op zaterdag 22 augustus om 14.30 uur in de winnaars- of verliezersronde tegen sv Houten of GJS.
Op dinsdag 25 augustus treedt Hardinxveld om 20.15 uur op eigen veld aan voor een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Drechtstreek uit Papendrecht.

Op de zaterdagen 29 augustus, 5 en 12 september staat de districtsbeker op het programma, waarbij Hardinxveld is ingedeeld in een poule met Oranje Wit 2 (uit), VVAC (thuis) en DFC (uit). Op zaterdag 19 september wordt dan door Hardinxveld een begin gemaakt met de competitie in de derde klasse.

advertentie
advertentie