Energierepen, oortjes, sportmatje en flesjes
Energierepen, oortjes, sportmatje en flesjes OKK Hardinxveld

OKK start met Bootcamp voor groep 7 en 8 leerlingen

12 april 2021 om 09:23 Overig

H’VELD-G’DAM Op donderdag 22 april start Gymnastiekvereniging OKK met het aanbieden van Bootcamp sportlessen voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Bootcamp is een uitdagende manier van sporten, waarbij er in groepsverband wordt gewerkt aan kracht, conditie en lenigheid. Juist voor kinderen is dit een onwijs leuke manier om henzelf te ontwikkelen op het gebied van spierontwikkeling, uithoudingsvermogen en lichaamsbeheersing.

De lessen zullen gegeven worden door Savita Goedhart en staan in het teken van fitter, flexibeler en sterker worden, waarbij plezier en spel vanzelfsprekend voorop staan. De Bootcamp vindt wekelijks op donderdag plaats van 18.30 tot 19.30 uur en wordt in eerste instantie buiten gehouden. Zodra de corona situatie verbetert en de maatregelen worden versoepeld, wordt de Bootcamp les verplaatst naar de binnenzaal van het clubgebouw van OKK, aan de Rijnstraat 1A.

Meer informatie over de Bootcamp is te vinden op de website van de gymnastiekvereniging, waar ook het volledige lesaanbod staat. De eerste twee lessen van iedere sport die OKK aanbiedt zijn altijd gratis proeflessen. Info: info@okkhardinxveld.nl.

advertentie
advertentie