Planken
Planken Gewoon Doen

Eerste Bootcamp Buiten voor tieners succesvol

20 april 2021 om 07:31 Overig

BOVEN-H’VELD De eerste Bootcamp Buiten cursus voor tieners was een succes. In totaal hebben achttien meisjes en een jongen fanatiek gesport en geleerd over voeding. Zweten, spierpijn maar ook lol en kennis op doen over vezels in boterhamen en hoe belangrijk drinken is. 

Na de meivakantie start een tweede cursus in Boven-Hardinxveld voor tieners van 10 tot 15 jaar. Beweegcoach Jenny Hoekwater van Gewoon Doen heeft via de MAG een subsidie ontvangen waardoor het initiatief nog eens kan worden gestart. De locatie is nog niet bekend maar dat volgt zo spoedig mogelijk. Startdatum is maandag 10 mei, laatste keer is 5 juli. Tijdstip van 16.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen €20,- voor de totale cursus. Wie een aanvullende ziektekostenverzekering heeft, krijgt (een deel) van de kosten mogelijk vergoed. 

,,Het doel is lekker bewegen door oefeningen te doen (bootcamp) waardoor je sterker kunt worden en je lekkerder in je vel gaat zitten. Wanneer je ontdekt dat sporten leuk is kun je rondkijken bij sportclubs om te zien welke sport leuk is om blijvend te gaan doen.” 

Info en aanmelden: 06- 48580737, gewoondoen156@gmail.com.

Spieren versterken per 2-tal
advertentie
advertentie