Afbeelding
pixabay.com

Kom bij de club en zet jouw sportvereniging in de schijnwerpers!

1 juni 2021 om 14:13 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Sportclubs maken een uiterst moeilijke periode door. We hoeven niet te vertellen waarom. Maar nu de pandemie op de terugtocht is en er meer en meer versoepelingen in het verschiet liggen, gloort er licht aan de horizon. De kans is groot dat we na de zomervakantie écht kunnen beginnen aan een nieuw sportseizoen, op wat voor manier dan ook.

Tijd dus om jouw vereniging weer in de etalage te zetten: al die leden die om begrijpelijke redenen zijn afgehaakt moeten natuurlijk weer lid worden. En liefst nog meer! Sporten is immers gezond en gezellig, en waar kan men dat beter doen dan bij jouw club? Om je vereniging of club eens stevig in het zonnetje te zetten, hebben we een speciale pagina in het leven geroepen: KOM BIJ DE CLUB.

Voor een beperkt bedrag wordt jouw club uitgebreid in het zonnetje gezet, met een groot verhaal en mooie foto(‘s). Eindelijk kun je nu eens goed vertellen wat jouw club zo mooi maakt, welke activiteiten er allemaal zijn, hoe je lid wordt en wat je daar allemaal voor krijgt.Interesse om jouw club of vereniging in de schijnwerpers te zetten op de pagina KOM BIJ DE CLUB, neem dan vrijblijvend contact op met de verkoop van Het Kompas via verkoop.hetkompashardinxveld-giessendam@bdu.nl.

advertentie
advertentie