Afbeelding
De Doetse Kom

Zwem4daagse De Doetsekom weer van start

26 juni 2021 om 09:47 Overig

GIESSENBURG Tijdens de Zwem4daagse in de Doetsekom in Giessenburg zwemmen deelnemers van 6 tot en met 9 juli elke dag een afstand van 250, 500, 750 of 1000 meter. Dit kan tussen 15.30 - 17.30 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur. Na vier dagen ontvangen alle deelnemers een medaille als herinnering.

De inmiddels traditionele zwem4daagse bij de Doetsekom is bij uitstek een evenement om kinderen en volwassenen te stimuleren om te bewegen.

Badjuf Mary van der Plas: ,,Tijdens het zwemmen gebruik je bijna alle spieren in je lichaam. Uit onderzoek is ook gebleken dat zwemmen je stress verminderd, genoeg reden om te gaan zwemmen dus. Daarnaast is de Zwem4daagse ook een leuk evenement met allerlei activiteiten er om heen.”

ACTIVITEITEN Voor de kinderen zal er dagelijks een sport-en-spelactiviteit worden toegevoegd aan het programma. Zo is er een glijbanenrace op dinsdag, buikschuifbaan op woensdag, kunnen ze dubbeltjes duiken op donderdag en wordt de week afgesloten op vrijdag met een spetterende disco met medewerking van de Halte. Ook is het mogelijk om leuke prijzen te winnen door deel te nemen aan de kleurplatenwedstrijd. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op 9 juli, de slotdag van de Zwem4Daagse.

Aanmelden kan via www.dedoetsekom.nl. Voor all-in abonnees is een ticket voor de Zwem4daagse standaard inbegrepen in het abonnement (let op: inschrijven vooraf is wel noodzakelijk). Basis-abonnees betalen € 10,- en niet-abonnees betalen € 15,- voor deelname aan de Zwem4daagse (bedrag is inclusief een consumptiebon ter waarde van € 2,50 bij Sportcafé ’t Kommetje en een medaille).

advertentie
advertentie