Alle jubilarissen van 25 en 50 jaar lid
Alle jubilarissen van 25 en 50 jaar lid Arie v. Noordennen

Jubilarissen gehuldigd tijdens 55ste ledenvergadering HSV De Alver

21 februari 2022 om 11:16 Overig

GIESSENBURG Op vrijdag 18 februari heeft HSV De Alver de 55ste ledenvergadering gehouden in de Til in Giessenburg. Gelukkig kon deze doorgaan door versoepelingen van de coronaregels, maar veel afmeldingen door de extreme storm Eunice.

Na alle verplichte stukken kwam de huldiging van de jubilarissen aan de beurt. 25 jaar lid waren Cees Ambachtsheer, Elroy Ambachtsheer, niet aanwezig door corona, Piet Donk, Tanno Swets, allen uit Giessenburg en L.A. Loeve uit Hardinxveld-Giessendam. 40 jaar lid was J.J. van Hemert ook uit Hardinxveld-Giessendam, helaas niet aanwezig door corona. Daarna kwam 50 jaar lid aan de beurt, Piet van Dijk, Cor Rietveld, Sjors Vonk, Jan Vos en Hennie van de Wolf, allen uit Giessenburg en mannen van het eerste uur. Ze kregen allen een oorkonde, bloemen en het verenigingsspeldje.

Maar er was nog meer te huldigen, de winnaars van de competitie. Woensdagavond: 1e Glenn Timmer, 2e Leo Kros, 3e Cor Schot. Zaterdagwal: 1e Leo Kros, 2e Adri Nieuwendorp, 3e Cees van Dijk. Gezamenlijk wal: 1e Leo Kros, 2e Adri Nieuwendorp, 3e Wijnand van Ooijen. Bootcompetitie: 1e Ernst Hartog, 2e Wijnand van Ooijen, 3e John. Rozing. Algeheel kampioen: Leo Kros. Zelfs de bokaal voor de grootste vis gevangen was voor Leo Kros. 

Leo Kros, algeheel kampioen van HSV De Alver uitgereikt door Glenn Timmer
advertentie
advertentie