Alle jubilarissen van 25 en 50 jaar lid
Alle jubilarissen van 25 en 50 jaar lid Arie v. Noordennen

HSV De Alver heeft de 55e ledenvergadering gehouden in de Til te Giessenburg

20 februari 2022 om 12:21 Sport Deel je nieuws

Op vrijdag 18 februari heeft HSV De Alver de 55e  ledenvergadering gehouden in de Til te Giessenburg. Gelukkig kon deze doorgaan door versoepelingen van de coronaregels, maar veel afmeldingen door de extreme storm Eunice.

Na alle verplichte stukken kwam de huldiging van de jubilarissen aan de beurt. 25 jaar lid waren Cees Ambachtsheer, Elroy Ambachtsheer, niet aanwezig door corona, Piet Donk, Tanno Swets,allen uit Giessenburg en dhr. L.A. Loeve uit H-Giessendam. 40 jaar lid was de heer J.J. van Hemert ook uit H-Giessendam, helaas niet aanwezig door corona. Daarna kwam 50 jaar lid aan de beurt, Piet van Dijk,Cor Rietveld, Sjors Vonk, Jan Vos en Hennie van de Wolf, allen uit Giessenburg en mannen van het eerste uur. Ze kregen allen een oorkonde, bloemen en het vereningsspeldje.

Maar er was nog meer te huldigen, de winnaars van de competitie, Woensdagavond 1e Glenn Timmer, 2e Leo Kros, 3e Cor Schot.. Zaterdagwal, 1e Leo Kros, 2e Adri Nieuwendorp, 3e Cees van Dijk.. Gezamenlijk wal, 1e Leo Kros, 2e Adri Nieuwendorp, 3e Wijnand van Ooijen. Bootcompetitie, 1e Ernst Hartog, 2e Wijnand van Ooijen, 3e John. Rozing.  Algeheel kampioen Leo Kros. Wat een super visser is hij toch. Zelfs de bokaal voor de grootste vis gevangen was voor Leo Kros.  Daarna nog 3 ronden bingo en kijken we terug op geen geslaagd jaar ondanks de corona.

Leo Kros, algeheel kampioen van HSV De Alver uitgereikt door Glenn Timmer
advertentie
advertentie