Afbeelding
River Trotters

Basketball Madness bij de River Trotters met cheerleaders, een loterij en andere activiteiten in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld

8 maart 2023 om 07:34 Overig

HARDINXVELD-GIESSENDAM Op zaterdag 11 maart houdt basketbalvereniging River Trotter een ‘club’avond Basketball Madness in de Wielewaal. Om 17.00 uur speelt dames 1 en om 19.00 uur is heren 1 aan de beurt. Rondom deze wedstrijden zijn er allerlei leuke activiteiten en optredens te zien. Zo zal de jeugd van U10 en U12 mee oplopen. 

Dat oplopen gebeurt met echte cheerleaders van dansstudio Jolynda en de cheerleaders laten zich tussen de periodes van de wedstrijd ook swingend zien. De dansselectie van deze dansschool zal in de rust optreden. Daarnaast geeft aanstormend talent Just Liza een freestyle basketball optreden. De jeugd van U14 en U18 mag in een shooting contest strijden voor een lichtgevende basketbal.

Tijdens deze wedstrijden is er een lotenverkoop met prachtige prijzen. Na afloop van heren 1 is de trekking van de loterij. In de foyer van de Wielewaal gaan daarna de voetjes van de vloer met live muziek van de Sometimesonly band en DJ Symon.

advertentie
advertentie