Na het debacle van vorige week tegen Rowic, nu weer een overwinning voor de dames van de Hoek en Blok formatie.

7 november 2021 om 12:56 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 6 november 2021, stond de thuiswedstrijd tegen Crackerjacks dames 1 uit Amersfoort op de planning.

De wedstrijd werd gestart met Esmey, Evianne, Karin, Joyce & Jovana. Crackerjacks opende de wedstrijd met een driepunter, maar al snel daarna zetten Karin de score weer gelijk. In het begin van het kwart liep de wedstrijd gelijk op, maar uiteindelijk sluiten we de eerste periode af met een kleine voorsprong van 16-10.

Door in het tweede kwart een goede full court verdediging en de zone-press neer te zetten, konden de dames van River Trotters gemakkelijk uitlopen tot een ruststand van 51-14. Dit mede door mooie steals en scores van Jovana en Evianne & een aantal driepunters van Marion.

Na de rust beginnen de dames erg slordig aan de tweede helft, waardoor de dames van Crackerjacks wel erg makkelijk kunnen scoren. In dit kwart worden namelijk maar 9 punten bijgeschreven voor de Hoek en Blok formatie, terwijl Crackerjacks terugkomt tot een stand van 58-34.

Uiteindelijk weten de dames van River Trotters weer hun eigen spel te spelen en wordt de wedstrijd afgesloten met 74-42.

Op zaterdag 12 november om 18:30 staat de volgende uitwedstrijd op het programma, bij de dames van Waldric in Woudrichem.