Afbeelding
knvb.nl

Oranjefestival bij voetbalvereniging Hardinxveld

24 april 2021 om 14:20 Voetbal

H'VELD-G'DAM Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, houdt voetbalvereniging Hardinxveld zaterdag 1 mei een uniek Oranjefestival op sportpark de Sluisweg speciaal voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar.

V.v. Hardinxveld werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

VOETBALLEN ALS ORANJE De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart.

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en zoek dan op v.v. Hardinxveld en dan komt het Oranjefestival naar voren en de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit v.v. Hardinxveld volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Info: v.v. Hardinxveld Stefan Klop 06-10841734; stefanklop1988@gmail.com of via www.vvhardinxveld.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie