Het team van Kleertjes en Zo staat klaar in winkel en webshop.
Het team van Kleertjes en Zo staat klaar in winkel en webshop. Kleertjes en Zo

Winkel en webshop bij Kleertjes & Zo

19 maart 2020 om 13:10 Etalage

H'VELD-G'DAM Kleertjes & Zo van eigenaar Yvonne van Wijngaarden is een gezellige winkel met bijbehorende webshop voor kleine en grotere kinderen én voor hun ouders. Een sprankelende kinderkledinglijn is de basis. Maar een panty of andere beenmode voor moeder, lekkere sokken voor vader en leuke, lieve kraamcadeautjes voor opa, oma, vriend of kennis kan ook. Yvonne schikt nog even een stapeltje stoere t-shirts van 12 euro. Ze wijst op de prijs en vertelt dat mooie kleding echt niet peperduur hoeft te zijn. Yvonne: ,,Natuurlijk is hier volop kleding voor bijvoorbeeld een sfeervolle bruiloft voorhanden, maar voor tussendoor en niet zo duur kan men hier ook terecht. Het echt lage segment hebben we niet, omdat het voor ons verantwoorde kleding moet zijn. Als een leverancier niet weet waar een artikel vandaan komt en wie het geproduceerd heeft, kopen we het niet in. Ik kan het niet verantwoorden dat we kinderkleding verkopen die door kinderhandjes gemaakt is.'' Ze wijst op het stoere jongensmerk Tygo & Vito met aparte kaartjes. Wie dit koopt, weet dat automatisch een kleine gift naar SOS Kinderdorpen gaat.

',,Waar we ons mee onderscheiden?'', Yvonne denkt na. ,,Met de webshop én winkel. En natuurlijk onze kraamcadeautjes. We hebben recent de winkel nog aangepast en deze presentjes nog meer ruimte te geven. We pakken alles met liefde mooi in.'' Desgevraagd maakt ze zelfs van een paar sneakersokken of leggingsokken een echte verrassing. Die doen het goed, net als de panty voor iedere dag vanaf 3,95. Natuurlijk zijn onder andere ook glossy panty's bij de beenmode voorhanden.

Kleertjes & Zo, Peulenplein 4A, 3371 XV Hardinxveld-Giessendam. Telefoon 0184-679401 of bezoek de webshop op www.kleertjesenzo.com. Gratis parkeren voor de deur!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie