Henk van Aken en Robert Boogaard hebben de handen ineengeslagen.
Henk van Aken en Robert Boogaard hebben de handen ineengeslagen. Van Aken & Boogaard

Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen: nieuwe onderneming, vertrouwde dienstverlening

Nieuws

H'VELD-G'DAM Onafhankelijke tussenpersonen voor hypotheken en verzekeringen. Henk van Aken en Robert Boogaard hebben de handen ineengeslagen en bieden particulieren advies om hun financiële zaken zo goed mogelijk te regelen. ,,De zaken waar bijna niemand zich graag in verdiept, maken wij zo helder en makkelijk mogelijk."

Regeltjes, rentes, voorwaarden en kleine lettertjes; enkele zaken waardoor klanten het lastig vinden om financiële beslissingen te nemen. Van Aken & Boogaard Hypotheken en Verzekeringen helpt hen graag om de beste keuze te maken. Op basis van de ruime ervaring kunnen zij dat enerzijds door onafhankelijk advies te geven en anderzijds door de partij aan te bevelen die het beste bij de wensen van de klant past.

Robert Boogaard vertelt: ,,Henk en ik zitten al jaren in dit wereldje. Hij sinds 1988. Eerst voor een bank, daarna bij een tussenpersoon en sinds 2016 als zelfstandig tussenpersoon. Ikzelf ben sinds 2000 in de financiële wereld werkzaam en 14 jaar als financieel adviseur, waarvan de laatste 2,5 jaar zelfstandig. Wij zijn gaan samenwerken om elkaar te versterken en uit praktisch oogpunt: samen hebben wij meer slagkracht en kunnen wij voor iedereen breder adviseren."

SPECIALISMEN De mannen werken samen, maar hebben ook beiden hun eigen specialismen. Henk legt uit: ,,Beiden adviseren wij op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw en verzekeringen. Robert heeft daarbij een specialisme voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ikzelf kan klanten bijstaan bij vragen over bijvoorbeeld schenk- en erfrecht en verzorg belastingaangiftes voor particulieren. Samen kunnen wij dus zo breed mogelijk adviseren om zo de financiële situatie het meest optimaal te laten aansluiten op de persoonlijke wensen en mogelijkheden van onze klanten. Dit doen wij onafhankelijk; wij zijn een tussenpersoon voor ruim dertig hypotheekverstrekkers en tientallen verzekeraars. Wij staan dichtbij onze klanten en adviseren hen alsof wij voor onszelf zouden adviseren. Soms kan dat ook betekenen dat je iemand niet het gewenste antwoord kan geven."

Van Aken & Boogaard kan iedereen van dienst zijn. ,,Niet iedereen is bedreven met financiën en verzekeringen, maar iedereen heeft of krijgt ermee te maken. Het maakt niet uit of je in loondienst bent of ondernemer, een koop- of huurwoning hebt, alleenstaand of getrouwd met kinderen bent, op financieel gebied kunnen wij voor iedereen iets betekenen! Wij houden van het persoonlijk contact en wij spreken af waar de klant wil. Vervolgens gaan wij aan de slag met zijn of haar vragen. In ons brede advies leggen wij de lat voor onszelf hoog, maar richting onze klanten willen wij het advies zo laagdrempelig en begrijpelijk mogelijk maken. Ons werk is leuk door het contact met onze klanten en de financiële oplossingen die wij met elkaar kunnen realiseren. Wij kunnen iedereen ontzorgen. Eerlijk en transparant."

Van Aken & Boogaard is op 5 en 7 februari te zien in het TV-programma 'De Barometer' van RTLZ en heeft vestigingen in Hardinxveld en Bleskensgraaf.

w[ vanakenboogaard.nl

a[ 06-43270248 (Henk) en 06-57212232 (Robert).

advertentie
advertentie