Comfortabel het voorjaar in met Sluimer Schoenen

16 maart 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Sluimer Schoenen stapt met grote passen het voorjaar in. In de winkel aan Buitendams 37 kunnen klanten de lentekriebels voor de voeten ontdekken. Sluimer biedt comfort voor jong en oud met een eigentijds design.

Sneakermode voor zomer 2009 blinkt uit door de variatie in low en mid hoogte variatie. De gebruikte materialen zijn leer, suède, lak, canvas en metallics. De kleuren zwart, wit, sand, silver, bronce, rood en framboos/rose zijn nu actueel. Actueel is op dit moment de moccassin en de ballerina, eventueel met een strikje of gespje, in allerlei kleuren en materialen. ,,Als je voor het elegante gaat kom je in de fijnere schoen, plat of met een laag hakje. Daarnaast de platte slippertjes en de sandaletjes met een gespje. We bieden ook schoenmode voor dames met eigen steunzooltjes. Daarin zie je ook de eigentijdse kleuren en materialen terugkomen met een geweldig loopcomfort. Zowel dicht als open modellen en niet te vergeten de slipper", aldus de medewerkers.

Sluimer verkoopt de merken: Esprit, SPM-Shoes, Skechers, Marco-Tozzi, Caprice, JJ-Footwear, HEelioform, Clarks, Aeorosoles, Rohde, Ara. Helemaal nieuw in de collectie is het merk Gabor. Op de herenafdeling kan zowel de geklede als de sportieve man iets van zijn gading vinden.De klassieke lijn heeft een verfijnde uitstraling in mooie materialen en perfecte pasvorm. Als trend in sportief zie je de 'geklede sportschoen' met veter of klitteband en de instap, met prettig draagcomfort. Glad leer in diverse bruintinten van licht naar donker worden vaak gebruikt. Uiteraard is zwart altijd aanwezig in de collectie. ,,We bieden ook voor de man schoenen met losse zool supplementen zodat de eigen steunzolen er in gedragen kunnen worden."

De mannenmode heeft daarnaast ook de opengewerkte schoenen, sandalen en de slipper of teenslipper. ,,Wij verkopen de merken Clarks, Ara, Rohde, Van Lier en Skechers. Uiteraard met goede prijs/kwaliteitsverhoudingen en prettig draagcomfort. En niet te vergeten de tassencollectie in gezellige kleuren die leuk aansluit bij de schoenencollectie. Een nieuwe aanvulling is het merk Charm. De Charm-collectie onderscheidt zich van de andere collectie door onder andere het gebruik van luxe materialen, massievere accesoires en een prachtige voering. De tassen zijn tot in detail afgewerkt en tevens wordt er een luxe opbergtas bijgeleverd. De prijzen liggen tussen de €24.90 en € 44,90.

Sluimer Schoenen is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Maandag gesloten.

advertentie
advertentie