Tweede overwinning dames OKK’ 70

20 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De volleybalsters van OKK '70 trotseerden zaterdag de kou en sneeuw om te volleyballen in Capelle aan den IJssel. De ontberingen bleken niet voor niets; de Hardinxveldse ploeg won het treffen met 3-1.

De eerste set ging tot 17-17 gelijk op. Op dat moment nam de onzekerheid bij OKK '70 toe: gerommel in de organisatie en ontzettend traag spel. Hierdoor verloren de gasten de eerste set met 25-19.

Ook de tweede set ging in eerste instantie redelijk gelijk op, maar in het vervolg wist OKK ’70 het spel naar haar hand te zetten. Door een goede servicedruk en prima verdediging bleven de dames Schovocomca de baas. De derde set was een kopie van de tweede met wederom setwinst voor OKK '70.

De dames uit Capelle waren vastbesloten om de vierde set te winnen, maar daar wilden de OKK-dames niets van weten. Tot 10-10 ging het gelijk op, maar door een uitstekende servicebeurt van Annemarie Nederveen liepen de gasten weer uit: 25-18.

Voorlopig mogen de dames genieten van de kerstvakantie. Zaterdag 9 januari staat de volgende wedstrijd pas weer op het programma.

advertentie
advertentie