Albert de Vries speelt in op wintermodetrends

1 november 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De collectie van Albert de Vries Schoenen, Lederwaren en Koffers op het adres Den Bogerd 15-19 staat helemaal in het teken van de modetrends van dit najaar en de komende winter. Laarzen in vele modellen en maten hebben een plekje op de rekken langs de wanden gekregen. Eigenaar Albert de Vries gaf een rondleiding door zijn fraaie zaak en vertelde met gepaste trots over de laarzencollectie die van een verbazingwekkende omvang is.

Door Ria Scholten

Wie de winkel binnenkomt krijgt als eerste indruk laarzen, laarzen en nog eens laarzen. ,,Laarzen bepalen ook komende winter het modebeeld. Trendy zijn de kleuren cognac, zwart, grijs en taupe. Luxe uitvoeringen kunnen uitstekend worden gecombineerd met een jurkje, pantalon of legging, terwijl stoere, stevige stappers onmisbaar zijn bij de slechte weersomstandigheden die ongetwijfeld nog gaan komen'', aldus Albert. ,,De lengten variëren van kort tot lang. We verkopen de maten 36 tot en met 44 in de breedtematen E tot en met K. De schachtmaten variëren van supersmal tot zesmaal XW. Dit betekent dat ook dames met een wat forsere kuit bij ons kunnen slagen. Onze collecte bevat bekende merken als Gabor, JJ, Footnotes, Aqa en Rieker.''

De winkel biedt verder plaats aan een fraaie collectie dames- en herenschoenen van de betere merken. ,,Voor de heren verkopen we onder andere Van Bommel, Gaastra, Ecco, Piedro en Mistral. Verder wil graag de aandacht vestigen op onze collectie kinderschoenen in de maten 19 tot en met 42 van bekende merken als Bunnies, Piedro, Ecco, Gattino en Giga'', aldus Albert. ,,In de winkel is een aparte ruimte ingericht met een speciale kinderbank. Kindervoeten worden door ons altijd gemeten. Het is belangrijk dat kinderschoenen voldoende van lengte zijn zodat de tenen kunnen 'lachen'. Kindervoeten moeten in de schoen namelijk anderhalve centimeter ruimte hebben om te kunnen groeien. Dit winterseizoen zien we ook voor de meisjes veel laarzen, terwijl voor de jongens de boots helemaal hot zijn. Voor heren, dames en kinderen hebben we bovendien een ruime keuze in snowboots.

Naast laarzen en schoenen verkoopt de Albert de Vries ook koffers, reistassen en laptoptassen van Samsonite en Delsey. Net als de Kipling tassen zijn ze zowel in de winkel als in de webshop verkrijgbaar zijn. Voor Samsonite: www.bagagespecialist.nl, voor Delsey: www.bagagewebwinkel.nl en voor Kipling: www.tassenwebwinkel.com. Wie op zoek is naar een paar comfortabele pantoffel kan bij Albert de Vries uitstekend slagen. Tassen, kleine lederwaren zoals portemonnees en paraplu's maken het plaatje compleet. ,,De mensen kunnen dus ook bij ons terecht voor een sinterklaas- of kerstcadeau'', meldt Albert tot besluit. De winkel is telefonisch bereikbaar via 0184-422227.

advertentie
advertentie