Speel-In 2019
Speel-In 2019 Servanda Sociaal Werk

Speel-In 2021 gaat door

16 augustus 2021 om 12:30 Activiteiten

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Alle vergunningen voor het kinderevenement Speel-In zijn goedgekeurd. Dat liet Servanda Sociaal Werk weten. Vanwege de coronamaatregelen zal de Speel-In in augustus 2021 er anders uit gaan zien dan de voorgaande edities in Sporthal de Wielewaal. Dit jaar zal de Speel-In in de buitenlucht worden gehouden bij zwembad de Duikelaar in Hardinxveld-Giessendam. 

door Lex van Steenis

Tijdens de Speel-In kunnen kinderen van 6 tot 13 jaar deelnemen aan allerlei creatieve en gezellige knutsel- en spelactiviteiten. Het evenement wordt georganiseerd door vrijwilligers en een beroepskracht van Servanda Sociaal Werk. Ieder jaar zetten zij zich in om de Speel-In te organiseren.

CORONAMAATREGELEN In verband met het coronavirus heeft de organisatie van de Speel-In maatregelen genomen om het evenement veilig te laten verlopen. Wesley van Gurp, jeugdwerker bij Servanda Sociaal Werk: ,,Vanwege het coronavirus vindt de Speel-In dit jaar volledig buiten plaats. De kaartverkoop is uitsluitend online. In elke hoek waar een activiteit plaats gaat vinden zal desinfectiegel staan. Ook hebben we een aangepast programma, omdat sommige activiteiten niet kunnen.”

PRAKTISCHE INFORMATIE Dit jaar vindt de Speel-In plaats op donderdag 19 augustus, vrijdag 20 augustus, maandag 23 augustus, dinsdag 24 augustus en woensdag 25 augustus, dagelijks van 10:00 tot 15:30. Tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen via de website van de Speel-In. Mensen die nog willen helpen als vrijwilliger kunnen zich ook via de website aanmelden. Kinderen kunnen op het terrein hun eigen meegebrachte eten en drinken nuttigen. Dit jaar is begeleiding alleen toegestaan bij verstandelijk- en meervoudig beperkte bezoekers of beroepsbegeleiding vanuit bijvoorbeeld de BSO.

advertentie
advertentie