Afbeelding
T@B
Raadspraat

T@B on Tour

10 februari 2021 om 09:50 Column

T@B on Tour

De T@B caravan kent u waarschijnlijk wel. Onze trots die een paar jaar geleden mooi is opgeknapt en waarmee wij regelmatig op diverse plekken in het dorp stonden, om met u in gesprek te komen. Door Corona en alle bijbehorende maatregelen, zijn we niet meer in de gelegenheid om op deze wijze informatie van u te krijgen en met u in gesprek te komen. Hiermee missen we dit contact met jullie als inwoners en missen wij dus waardevolle gesprekken over bepaalde onderwerpen, klachten of problemen die er spelen in ons dorp.

De komende tijd zal dit helaas nog steeds niet mogelijk zijn verwachten wij. Elke T@B on Tour haalden wij zaken op, waarbij we in veel gevallen, ook de klacht of het probleem konden oplossen. Wij hechten hier uiteraard als lokale politieke partij veel waarde aan. Hierbij wil ik dan ook via deze column, namens de gehele fractie, een oproep aan u doen:

‘Als u vragen heeft, ons iets wil duidelijk maken, een probleem heeft of wat dan ook, bezoek onze Facebook pagina Facebook.com/tabhg en stuur ons een chatbericht.’

Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk oppakken en hier verder met u over in gesprek gaan, om ervoor te zorgen dat uw probleem wordt opgepakt of uw vraag of opmerking wordt beantwoord. Wij zijn er namelijk voor en namens u. Wij hopen dan ook snel via deze weg met u in gesprek te komen en op deze manier u van dienst te kunnen zijn!

Vooruit met ons dorp, want ook via social media kunnen wij wat voor u betekenen, alhoewel we dit liever weer snel van persoon tot persoon willen doen.

Ik wens u een goede gezondheid en tot snel!

[Paul Hoogstraten

[Raadslid T@B

advertentie
advertentie