Afbeelding
gemeente Hardinxveld-Giessendam
Raadspraat

Geef ons huiswerk!

22 september 2021 om 10:54 Column

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Dus voor de plaatselijke politieke partijen breekt een drukke, spannende maar zeker ook leuke tijd aan. De T@B, dé lokale dorpspartij, is al volop bezig met deze verkiezingen. Zo is de Commissie Partij Programma al druk bezig met het verkiezingsprogramma, de Commissie Kieslijst is de kieslijst al aan het samenstellen en tot slot is de Campagnecommissie ideeën aan het bedenken om dit alles onder de aandacht van u te krijgen.

U bent van ons gewend dat wij ook buiten de verkiezingstijd regelmatig met de alom bekende T@B-caravan bij de Hoogvliet in Boven-Hardinxveld staan en op de markt in Beneden-Hardinxveld. De komende periode wordt deze frequentie verhoogd; wij staan maandelijks op deze locaties omdat wij er nog steeds van overtuigd zijn dat het contact met u als inwoner van ons dorp belangrijk is. Het levert ons altijd leuke, fijne gesprekken op en bovenal ook nog eens waardevolle input!

Wij willen u als inwoner van ons fraaie dorp ook de komende 4 jaar weer zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Om dit te kunnen realiseren, willen wij van onze inwoners weten wat er leeft op het gebied van bijvoorbeeld huisvesting, duurzaamheid/milieu, sport, overlast, maatschappelijke thema’s, etc.

Vanzelfsprekend kunnen niet alle ideeën en wensen worden uitgevoerd. Maar als een onderwerp leeft in het dorp, dan zetten wij als T@B ons hier voor in. Mooie voorbeelden zijn bijvoorbeeld het nieuwe buitenzwembad of wat denken van partycentrum ’t Hart. Dit zijn 2 mooie voorbeelden van onderwerpen die leefden onder de inwoners en waarvoor wij ons als T@B hard hebben gemaakt.

U kunt uw ideeën mailen naar info@TABHG.nl of kenbaar maken bij de T@B-caravan. De T@B is er voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam. Geef ons huiswerk!

Henk van Tilborg

raadslid T@B

advertentie
advertentie