Net als de bandavond afgelopen november, wordt de bandavond van 17 juni ook weer een verrassende avond met verschillende act
Net als de bandavond afgelopen november, wordt de bandavond van 17 juni ook weer een verrassende avond met verschillende act De Popschool

Volle agenda met veel optredens voor De Popschool in Hardinxveld-Giessendam

31 mei 2023 om 15:42 Muziek

HARDINXVELD-GIESSENDAM De zomervakantie nadert en dat betekent voor de leerlingen en docenten van De Popschool vaak een drukke tijd. ,,Er worden veel projecten afgesloten en er zijn verschillende festivals en andere muzikale activiteiten waar met name de bands van De Popschool aan meewerken”, aldus Popschooleigenaar en docent Pim van den Hil. Als eerst is er de culturele dag op 3 juni waar ‘Too Many Variables’ aan meewerkt. Zij zijn ook een week later op 10 juni te zien op het festival ‘Ik toon, volle toeren’ in Gorinchem.

Op 10 juni is ’s avonds de Popschoolband ‘Set-Up’te zien op het jubileum van soos ‘de Korf’ in Giessen-Oudekerk. Zij zijn ook op het festival ‘Ik toon, volle toeren’ te zien, maar dan op zaterdag 24 juni. ,,Voor de mensen die alle Popschoolbands op één avond willen zien is er op 17 juni weer een bandavond in ’t Hart in Boven-Hardinxveld”, vertelt van den Hil ,,De laatste bandavond, afgelopen november, was een groot succes, dus we hopen ook deze avond weer op een volle zaal. De bands hebben hun repertoire weer een upgrade gegeven en er zijn ook nieuwe bands te horen: ‘The young giants’, de jongste band van de Popschool met muzikale talentjes van 8-12 jaar, ‘Festimore’ een band die zelf door verschillende bandleden is samengesteld en ‘Afslag 26’ en band van twintigers met een voorliefde voor oude pop- en rockmuziek. Ook zal deze avond het popkoor optreden onder begeleiding van een liveband” De kaarten voor deze bandavond kosten in de voorverkoop € 7,50 en zijn te verkrijgen bij de bandleden en via de Popschool. Aan de zaal kosten de kaarten € 10,-.

Een week later vind op dezelfde locatie op 24 juni om 12.30 en 15.30 uur de einduitvoering van de musicalklassen plaats. Zij voeren onder leiding van musicalactrice en docent Beau van Schaijk de musical “Beestenbende” op. Kaarten hiervoor kosten € 10,- en zijn te verkrijgen op de site van De Popschool.

Daarna is het tijd om uit te rusten en vakantie te houden. Het muzikale Popschool jaar wordt afgesloten met een afsluitdag voor alle leerlingen op 1 juli.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie