Boekkasten
Boekkasten PR

Bibliotheken gesloten, alle activiteiten geannuleerd

16 maart 2020 om 12:38 Overig

H'VELD-G'DAM Bibliotheek AanZet heeft besloten om preventief alle bibliotheekvestigingen, servicepunten en afhaalpunten te sluiten tot en met 5 april. Geplande activiteiten gaan ook niet door.

Dit betekent dat: alle activiteiten zijn geannuleerd t/m 5 april en boetes in deze periode niet gelden. Geleende boeken kunnen gewoon thuis worden gehouden. Er wordt geen boete berekend over boeken die ingeleverd moeten worden in de periode dat we gesloten zijn. Ook de boete voor het niet ophalen van gereserveerde materialen wordt kwijtgescholden voor de periode dat we gesloten zijn.

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en de kans op besmetting te verkleinen, gaan alle activiteiten in de bibliotheken niet door. Deze maatregel geldt tot en met 5 april. De bibliotheek bekijkt momenteel of de geannuleerde activiteiten op een ander moment kunnen plaatsvinden. De bibliotheek neemt zo snel mogelijk contact op met iedereen die al een kaartje heeft gekocht voor een geannuleerde activiteit.

Dat de bibliotheken gesloten zijn, betekent natuurlijk niet dat je niet kunt lezen. De online diensten blijven gewoon beschikbaar. En goed nieuws: de online Bibliotheek heeft tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken toegevoegd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie