Afbeelding
Bibliotheek AanZet

Blijven lezen én leren bij AanZet

22 maart 2020 om 07:36 Recreatie

H'VELD-G'DAM De gezondheid van de bezoekers en medewerkers staat voor de Bibliotheek AanZet bovenaan. Daarom zijn alle fysieke vestigingen gesloten tot en met 5 april. Maar ze vinden het ook belangrijk dat iedereen in deze tijd toegang blijft houden tot de collectie. De virtuele vestiging is 24 uur per dag geopend voor leden.

Leden van de bibliotheek kunnen kiezen uit meer dan 28.000 e-books en bijna 4000 luisterboeken. Ook hebben ze toegang tot de kennisbank met onder andere (prenten)boeken voor kinderen, voorleesfilmpjes, oefeningen voor Cito en andere toetsen, trainingen voor het theorie-examen en het Financieel Dagblad. Bekijk het op debibliotheekaanzet.nl/virtuele-vestiging voor het volledige aanbod en meer informatie over het krijgen van toegang.

Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Nog geen lid? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot onze e-books, luisterboeken en andere online diensten. Er zijn betaalde en gratis abonnementen. Voor elk wat wils. Inschrijven kan online via debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Op debibliotheekaanzet.nl/klantenservice staan antwoorden op tientallen vragen. Wie een andere vraag heeft, kan deze stellen bij de klantenservice via service@debibliotheekaanzet.nl of 078 620 55 00. Ze zijn beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie