Afbeelding
Volharding

Doek definitief gevallen voor GZV Volharding

6 oktober 2020 om 10:15 Verenigingen

H’VELD-G’DAM Gemengde zangvereniging Volharding is nu definitief opgeheven. ,,Het is erg jammer”, vertelt voorzitter Dicky de Krey. ,,Eigenlijk zouden we in maart al helemaal gestopt zijn, maar door het coronavirus hebben we wel wat langer bestaan. Maar niet langer gezongen.”

Woensdag 30 september hebben de leden van Volharding een afscheidsmiddag gehad in Kampanje. Door de maatregelen mochten er maximaal 30 leden aanwezig zijn en werd het afscheid gevierd zonder partners. ,,We hebben het gewoon met de club mensen gevierd met wie we hebben gezongen”, geeft Dicky de Krey aan. ,,We hebben een heerlijk koud, en warm buffet gehad.”

In maart van dit jaar zou het afscheidsconcert plaatsvinden. Dat heeft door de omstandigheden helemaal niet meer plaatsgevonden. ,,We vinden het heel jammer dat het concert niet is doorgegaan. Wij waren er al helemaal naar toe aan het groeien naar dat laatste optreden”, geeft De Kreiy aan. Tijdens dat concert zouden ook zes leden worden gehuldigd. Zij werden afgelopen woensdag allemaal in het zonnetje gezet; Ria Hessevoort, Nellie Nederhof en Dicky de Krey voor hun 25-jarig lidmaatschap, Sjaak Kamp was 40 jaar lid en het echtpaar David en Lies Vonk hebben voor hun 50-jarig lidmaatschap een diamantje gekregen dat zij op hun speld kunnen zetten. ,,En Sjaak had voor ons allemaal bloemen mee genomen. Een heel mooi gebaar.”

De voorzitter wil graag de donateurs allemaal bedanken. ,,En alle mensen die ons alle jaren hebben bijgestaan.” Wat de leden nu op de woensdagavond gaan doen, weten ze nog niet zo goed. ,,We missen het zingen enorm. Zingen is toch ontspanning.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie